Tien man ADO pakken thuis punt tegen Willem II

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-12-12 20:30:45

ADO Den Haag heeft met tien man een punt gepakt tegen Willem II. In eigen huis werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Na 54 minuten spelen kreeg Dion Malone een directe rode kaart, maar de residentieclub hield stand. Beide clubs schieten weinig op met het punt. In het begin van de wedstrijd waren de kansen zeer schaars. De eerste mogelijkheid leverde na een half uur directe een goal op. Kevin Jansen zag zijn afstandsschot van richting worden veranderd en daardoor was de doelman kansloos: 1-0. Na rust kreeg Willem II een strafschop. Malone hield de doorgebroken Lucas Andersen vast en kreeg een directe rode kaart. Nick van der Velden schoot de penalty binnen: 1-1. Mede door de weersomstandigheden was ADO in staat om de gelijke stand vast te houden.