Vloet schiet beloften van PSV met hattrick naar overwinning

Door Voetbalcentraal, monday 2015-11-02 21:54:24

Jong PSV heeft maandagavond gewonnen van Telstar. Net als bij het duel van de hoofdmacht van afgelopen weekend vielen er veel doelpunten. PSV gaf een 2-1 voorsprong uit handen, maar Rai Vloet bezorgde de thuisploeg nog de zege, 4-3. De beloften kwamen ook al op voorsprong door een goal van de zoon van Wiljan Vloet. De middenvelder kreeg een penalty en schoot die zelf binnen. Edo Knol trok de stand nog binnen een half uur gelijk, maar door een treffer van Kenneth Paal ging PSV met 2-1 de rust in. Marko Maletic en Tarik Tissoudali, die vorige week uitblonk in het bekerduel met AZ, draaiden de achterstand om in een voorsprong voor Telstar. Telstar leek op weg naar één of drie punten, maar dat was buiten Vloet gerekend, die in de laatste tien minuten twee keer toesloeg.