Ladies Genk zonder Karin Stevens onderuit bij Eva's Tienen

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-11-08 23:32:56

Ladies Genk heeft zaterdag zonder Karin Stevens in haar gelederen met 1-0 verloren van Eva's Tienen. De nummer vijf in de stand zag de nieuwe nummer zes in de stand naderen tot twee punten. Standard Luik heeft vrijdag OH Leuven met 15-0 afgedroogd. Sanne Schoenmakers maakte drie doelpunten voor de kampioen van België. Nadine Hanssen scoorde voor Anderlecht tegen Gent (2-0). De Nederlandse middenveldster maakte de eerste goal. Bij rust stond het 1-0 voor haar ploeg, in de tweede helft werd het dus nog 2-0. Hanssen deed de voltallige negentig minuten mee. Sylvana Tieleman kwam er in de 77ste minuut in bij Gent, Liv Aerts kwam niet in actie. Jette van Vlerken tot slot won met Lierse SK met 2-0 van Heist. De verdedigster werd al in de dertigste minuut gewisseld.