Cambuur kan onrust bij ADO Den Haag niet verder vergroten

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-01-24 18:44:45

ADO Den Haag heeft zondagmiddag drie belangrijke punten gepakt. In eigen huis werd SC Cambuur met 2-1 verslagen. ADO was afgelopen week voornamelijk door negatieve randzaken in het nieuws en kon daarom een zege tegen SC Cambuur goed gebruiken. Het zag er aan het begin van de wedstrijd niet naar uit dat de drie punten daadwerkelijk gehaald gingen worden. De bezoekers begonnen namelijk sterk aan het duel en kwamen na vijf minuten op voorsprong door een goal van Sander van de Streek. SC Cambuur behield deze voorsprong moeiteloos tot de rust, maar zag na de pauze het spelbeeld veranderen. ADO werd beter en zocht de aanval. Dit resulteerde direct in doelpunten. Eerst werd een voorzet van Wilfried Kanon afgewerkt door Mike Havenaar en even later was Havenaar attent, toen de Japanner een kans op een rebound kreeg na een schot op de paal. De bezoekers gingen naarmate de wedstrijd vorderde op hun beurt weer op zoek naar een gelijkmaker, maar tevergeefs; ADO houdt de punten in eigen huis.