sc Heerenveen Vrouwen verslaat VIOD met ruime cijfers

Door Voetbalcentraal, monday 2016-01-25 21:55:45

sc Heerenveen Vrouwen heeft VIOD maandag met 1-6 verslagen. Bij rust stond het 0-3 in het voordeel van trainer Fred de Boer. De thuisploeg scoorde na iets minder dan een uur spelen tegen. Lianne de Vries zette de Friezen in de twaalfde minuut op 0-1. Ingrid Schuiten maakte er negen minuten voor rust 0-2 van. Marlies Slegter zorgde er voor dat haar team met 0-3 de kleedkamer op kon zoeken. Na bijna een uur spelen werd het 1-3. Tiny Hoekstra maakte er vier minuten later al weer 1-4 van. Door het tweede doelpunt van Schuiten liep sc Heerenveen Vrouwen uit naar 1-5. Het slotakkoord kwam op naam van Nathalie van den Heuvel. Alle fitte speelsters kwamen in actie. Sommige voetbalden negentig minuten, andere kwamen een helft op de grasmat. Meer over sc Heerenveen Vrouwen: Reactie De Boer: "Mijn band met de voetbalsters is goed en de sfeer is fijn. Ik heb het oprecht naar mijn zin hier." Reactie bestuur: "Het is jammer voor ons dat we op zoek moeten naar een nieuwe trainer, maar het is wel fijn dat we nu al weten dat we dat kunnen doen."