Ajax scoort niet tegen Heracles en lijdt pijnlijk puntverlies

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-01-26 22:41:30

Ajax heeft tegen Heracles Almelo pijnlijk puntverlies geleden. In eigen huis werd er niet gescoord en bleef het dus 0-0. Door het gelijkspel kan PSV woensdag op één punt van de Amsterdammers komen. Ajax slaagt ook in 2016 er niet in met stralend voetbal punten binnen te halen, maar desondanks werden de eerste twee wedstrijden van het nieuwe jaar zonder al te veel problemen gewonnen. Ook Heracles Almelo werd in negentig minuten voetbal in de ArenA amper gevaarlijk en slaagde er dan ook niet in keeper Jasper Cillessen te passeren. In het zelf maken van doelpunten, slaagde Ajax echter ook niet. In de eerste helft was de koploper via Daley Sinkgraven en Riechedly Bazoer dichtbij, terwijl na rust Arek Milik met een kopbal nog een goal probeerde te forceren. Nadat ook een vermeende strafschop niet werd gegeven, was een doelpuntloos gelijkspel onvermijdelijk.