"Vaak verkeerde keuzes maken" doet Telstar das om in beker

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-07 11:20:26

HUISSEN. Telstar Vrouwen deed haar best tegen RKHVV, maar moest met 4-2 buigen in het duel in de achtste finale van de KNVB-beker. Trainer Gideon Dijks zag zijn team niet altijd even goed spelen. Het was volgens de oefenmeester van de Witteleeuwinnen niet zo dat zijn ploeg compleet van de mat werd geveegd. "We hebben best een aantal mogelijkheden gehad, alleen maakten vaak de verkeerde keuze", zei hij na het duel in Huissen in gesprek met Voetbal Centraal. Lotte Hopman had er in de twintigste minuut nog 0-1 van gemaakt. Twee minuten later stond het al 1-1. "Niet zakelijk genoeg uitverdedigen", noemde Dijks dat. Na iets meer dan een uur spelen leek Katja Snoeijs met haar goal Telstar Vrouwen de overwinning te schenken. Niets was minder waar. Na wederom slecht verdedigen werd het 2-2. In de rebound van een volgende aanval nam de thuisploeg de leiding. In de laatste seconden liet keepster Kelly Steen de bal onder haar voet doorgaan: 4-2. Foto: Remko Kool