PSV doet wat moet: "Fortuna is niet in de wedstrijd gekomen"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-07 12:00:51

WORMERVEER. Nebojsa Vuckovic was erg te spreken over de 0-3 zege van PSV Vrouwen op bezoek bij Fortuna Wormerveer in de achtste finale van de KNVB-beker Vrouwen. Dat ging niet heel moeilijk, oordeelde hij. Het bleef, gezien de stand, wel lang spannend in Wormerveer. Bij rust stond het 'slechts' 0-2 voor doelpunten van Mauri van de Wetering en Lucie Akkerman. Tien minuten voor tijd zorgde Ibtissam Bouharat er met haar treffer voor dat PSV Vrouwen de volgens Vuckovic verdiende overwinning veiligstelde. "De meiden hebben het heel goed gedaan", merkte de trainer na het duel in Wormerveer op in gesprek met Voetbal Centraal. "Ze zijn gefocust geweest op hun eigen spel en waren taakgericht. We hebben de thuisploeg op geen enkel moment in de wedstrijd laten komen. De plaatsing voor de kwartfinale is de verdienste van de groep."