Modric brengt matig Real Madrid langs Granada

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-07 22:52:06

Real Madrid heeft in de strijd om het kampioenschap goede zaken gedaan. Op het einde van de wedstrijd wist Luka Modric de Madrilenen naar een overwinning te slepen: 1-2. Na een half uur opende Karim Benzema de score voor de ploeg van Zinedine Zidane. De Fransman prikte makkelijk raak na terugleggen van rechtsback Dani Carvajal. In de tweede helft maakte Youseff El Arabi het nog spannend. De Marokkaanse aanvaller was doelman Keylor Navas te slim af en prikte behendig raak. Door deze gelijkmaker kreeg Granada een beetje vleugels en kreeg het zelfs goede kansen. Het leek bij een gelijkspel te blijven, aangezien Real amper aanzette. Luka Modric legde in de 85e minuut echter van twintig meter aan en die uithaal was goed genoeg voor een doelpunt: 1-2. Door de overwinning blijft Real Madrid in het spoor van Barcelona en Atletico Madrid, die eerder dit weekend ook wisten te winnen. De Catalanen zijn nog wel zeven punten weg, terwijl stadsgenoot Atletico een puntje voor staat.