De Graafschap pakt punt en is niet langer hekkensluiter

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-02-13 21:48:43

De Graafschap heeft op bezoek bij Willem II een punt gepakt. Door het 0-0 gelijkspel staan de Superboeren niet langer op de laatste plaats in de Eredivisie. SC Cambuur staat nu onderaan in de competitie. In de eerste helft was de thuisploeg de betere ploeg. Een schot van Guus Hupperts werd over getikt door de doelman, Funso Ojo kreeg een mogelijkheid, maar zijn schot werd gepakt door Hidde Jurjus. De grootste kans was voor Robbie Haemhouts, maar na een slimme steekbal van Bartholomew Ogbeche kon de middenvelder net niet bij de bal. Ook na rust kreeg Willem II genoeg mogelijkheden. Ogbeche schoot over, Erik Falkenburg zag goalie Jurjus zijn inzet pakken en Lucas Andersen was niet scherp in de afronding. Aan de andere kant kreeg De Graafschap mogelijkheden via Vincent Vermeij en Bryan Smeets. Vlak voor tijd kreeg Dries Wuytens nog een grote mogelijkheid, maar de verdediger kopte net naast.