Pareltjes brengen PEC Zwolle dichterbij subtop tegen ADO

Door Voetbalcentraal, friday 2016-02-19 22:53:37

PEC Zwolle heeft met 0-2 gewonnen van ADO Den Haag. Dankzij Dekker en Veldwijk boekte de Zwollenaren een belangrijke overwinning. Na een uiterst saaie eerste helft was het Rick Dekker die met een verwoestende uithaal die de scoren opende. In de tweede helft moest ADO op jacht naar de gelijkmaker. Maar pas in het Haags Kwartiertje kwam de ploeg met spektakel. Ingevallen goudhaantje Dennis van der Heijden raakte drie minuten na zijn rentree de lat én de paal. In de blessuretijd van de wedstrijd maakte Lars Veldwijk het karwei af door met een geweldige volley Doelman Hansen te verslaan. Door de overwinning komt PEC Zwolle op 35 punten en daarmee op de zevende plaats. ADO blijft elfde met 30 punten.