Feyenoord maakt einde aan negatieve reeks en wint nipt

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-28 16:41:43

Feyenoord heeft eindelijk weer eens de volle buit gepakt. De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst boekte sinds 6 december in negen competitieduels geen één zege, maar daar kwam zondagmiddag verandering in. Op bezoek bij FC Utrecht werd het 1-2. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en opende na drie minuten al de score. Sebastien Haller ontsnapte al na drie minuten aan de buitenspelval en rondde keurig af. Ook daarna was FC Utrecht de betere ploeg, maar er viel weinig grote kansen te noteren. Tonny Vilhena (m) viert zijn doelpunt terwijl Rico Strieder (l) baalt. (Foto: ProShots) Na twintig minuten spelen kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Tonny Vilhena tekende op aangeven van Michiel Kramer voor de gelijkmaker. Vlak voor rust kwam Feyenoord op voorsprong door een intikker van Dirk Kuyt. FC Utrecht probeerde in de tweede helft nog iets te forceren en dat lukte ook vrij aardig. Twee keer werd een inzet van Ruud Boymans voor de lijn weggehaald waardoor het uiteindelijk 1-2 bleef in Utrecht.