Matig SC Heerenveen verliest thuis van Heracles Almelo

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-03-19 20:34:37

SC Heerenveen blijft wisselvallig presteren in de Eredivisie. De ploeg van trainer pakte vorige week nog een punt op bezoek bij koploper PSV (1-1 red.), maar in eigen huis ging het vanavond onderuit tegen Heracles Almelo: 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam na ruim een half uur spelen. Jaroslav Navratil werd fraai weggestuurd door Iliass Bel Hassani en de Tsjech schoof de bal langs doelman Erwin Mulder. Vlak voor rust werd het bijna 0-2, maar Caner Cavlan haalde een kopbal van Thomas Bruns van de lijn. Na rust kwam Heerenveen wat beter voor de dag, maar grote kansen werden er niet gecreerd. Vlak voor tijd had Arber Zeneli wel de mogelijkheid op de 1-1, maar de aanvaller schoot rakelings over. Door de zege stijgt Heracles naar de zesde plaats. Heerenveen staat op de teleurstellende dertiende plaats.