Liverpool in blessuretijd onderuit, Shakhtar houdt stand

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-04-28 22:53:00

Villarreal heeft donderdagavond in de halve finale van de Europa League voor een stunt gezorgd. De Spaanse ploeg maakte tegen Liverpool in de blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd: 1-0. Invaller Adrian Lopez bezorgde de thuisploeg drie punten. Shakthar Donetsk en Sevilla hielden elkaar in evenwicht: 2-2. Vitolo opende na zes minuten spelen de score namens Sevilla. Marlos maakte even later de gelijkmaker op aangeven van Yaroslav Rakitskiy. Taras Stepanenko zette Shakthar tien minuten voor tijd op voorsprong. De middenvelder kopte raak uit een corner. Tien minuten voor tijd zorgde Kevin Gameiro voor de gelijkmaker. De spits faalde niet vanaf elf meter. Uitslagen Europa League halve finales donderdag 28 april: Villarreal - Liverpool 1-0 Shakthar Donetsk - Sevilla 2-2