Galatasaray en Lazio Roma blijven steken op gelijkspel

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-02-18 22:59:10

Het Galatasaray van Wesley Sneijder en Ryan Donk, die een assist leverde, heeft gelijkgespeeld tegen Lazio, waar Wesley Hoedt negentig minuten speelde. Door de doelpunten in de eerste helft zal de return over twee weken uitsluitsel moeten geven over wie zich plaatst voor de laatste zestien, 1-1. Donk kwam in de winterstop over van Kasimpasa. Hij vormde donderdag samen met captain Selçuk Inan en Sneijder het middenveld bij de thuisploeg. Na ruim tien minuten werd hij door eerstgenoemde met een boogballetje vrijgezet in de zestien, waar hij het overzicht hield en Sabri Sarioglu in staat stelde de bal binnen te tikken. Aan de kant van Lazio viel vooral middenvelder Sergej Milinkovi?-Savi? op, die in de eerste helft uit de rug van Donk wegliep en raak knikte. In de tweede helft kreeg Servische Spanjaard nog twee goede mogelijkheden. Voor Lazio betekent het gelijkspel een goede uitgangspositie, maar met wat meer scherpte voor het doel hadden de Italianen ook kunnen winnen in Istanbul.