Bakker: "Op de training van PEC vliegen ze er wel allemaal in"

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-02-24 23:58:30

HEERENVEEN. Niet goed genoeg. Het was de conclusie die Kirsten Bakker vrijdag trok na de wedstrijd tussen sc Heerenveen Vrouwen en PEC Zwolle Vrouwen, die haar ploeg met 3-0 verloor. Zelf zag ze er ook niet altijd goed uit, vond ze. Het duel was net twintig minuten oud of de thuisploeg had al een 2-0 voorsprong genomen. In de zeventiende minuut maakte Simone Kets er 1-0 van, drie minuten later vond Maly Breed het net. Bakker schoot de bal weg, maar raakte de aanvalster van Heerenveen, die simpel binnen kon schieten. “Daar zat ik niet goed, nee. Dat is erg vervelend”, treurde Bakker na het duel in gesprek met Voetbal Centraal. Zij en haar ploeggenoten werkten hard, maar met alleen hard werken pakt het team geen punten. “Het zat er dus toch niet in”, meende de verdedigster. Grote vraag lijkt wie bij PEC Zwolle Vrouwen voor de doelpunten moet gaan zorgen. “Ik weet het ook even niet”, zei de voormalige voetbalster van FC Twente Vrouwen. “Op de training vliegen de ballen er wel allemaal in.”