GAE houdt stand en speelt in finale tegen De Graafschap

Door Voetbalcentraal, monday 2016-05-16 16:27:01

Go Ahead Eagles is een stap dichterbij promotie naar de Eredivisie. De ploeg uit Deventer speelde weliswaar met 2-2 gelijk uit bij VVV-Venlo, maar gaat tóch door naar de finale van de play-offs aangezien de thuiswedstrijd met 1-0 werd gewonnen. In Venlo kwam Go Ahead Eagles na twaalf minuten op voorsprong. Leon de Kogel schoot met een volley raak. Vijf minuten voor rust zorgde Ralf Seuntjens voor de gelijkmaker. De spits schoot raak vanaf elf meter. Enkele minuten later kwam de thuisploeg op voorsprong. Gianluca Nijholt wist het net te vinden. Met deze tussenstand moest VVV nog één keer scoren om door te gaan naar de finale. Er werden diverse kansen gecreëerd, maar uiteindelijk viel de bal aan de andere kant van het veld erin. Randy Wolters zorgde voor de beslissing: 2-2.