Van Persie en Fenerbahçe grijpen koppositie in Turkije

Door Voetbalcentraal, monday 2016-02-29 21:11:16

Fenerbahçe heeft zich verzekerd van de koppositie in Turkije. De ploeg van Robin van Persie won maandag met de aanvaller binnen de lijnen met 2-0 van directe concurrent Besiktas, dat daardoor twee punten achterop raakt bij Fenerbahçe met een duel minder gespeeld. Van Persie stond de hele wedstrijd in het veld bij de topper en zag dus zijn concurrent Fernandão geen minuten maken. De goals kwamen maandag niet van de spits, maar van de buitenspelers. Volkan Sen scoorde al vroeg in de kraker en Nani besliste het duel een kleine tien minuten voor tijd. Fenerbahçe is de nieuwe lijstaanvoerder met 53 punten, maar Besiktas heeft een duel minder afgewerkt op haar stadsgenoot. Konyaspor, de nummer drie van de competitie, heeft een achterstand van maar liefst dertien punten op de koploper.