Scorende De Jong: ''Mijn ambitie is eerste spits te worden''

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-05-28 19:46:00

Luuk de Jong voorkwam afgelopen vrijdag een nederlaag van het Nederlands elftal. De aanvaller kwam als invaller in het veld tegen Ierland en scoorde in de 85e minuut de 1-1. Na afloop was de PSV'er ambitieus. ''Ik wil belangrijk zijn voor het team'', aldus De Jong tegenover SBS6. ''Mijn ambitie is eerste spits worden, maar met deze kans ga ik er ook voor.'' Ondanks zijn treffer was de aanvaller niet tevreden over het spel van het Nederlands elftal. ''De tweede helft waren we dominanter en sterker dan Ierland. Zij kwamen voor rust door ons in hun spel. De tweede helft gingen we beter spelen, meer op hun helft. Dat moeten we vanaf het begin creƫren. Voetballend moeten wij beter zijn dan Ierland. We hebben zoveel goede voetballers, maar de eindpass was niet goed'', besluit De Jong.