VC ALERT: Frankrijk naar de laatste acht op EK

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-06-26 15:00:00

Scheidsrechter Nicola Rizzoli heeft het startsignaal gegeven: Frankrijk en Ierland treden tegen elkaar aan in de achtste finales van EURO 2016. VoetbalCentraal houdt u op de hoogte van alles wat zich afspeelt in het Stade de Lumières te Lyon. '1 Ierland trapt af. '1 Paul Pogba vloert zijn tegenstander in het eigen doelgebied, Rizzoli geeft een strafschop. '2 Robert Brady schiet de bal raak via de binnenkant van de paal: Ierland op 0-1! '45 + 4 Rizzoli geeft het rustsignaal. Een harde eerste helft is ten einde, de tussenstand is 0-1. '46 De tweede helft gaat van start, Frankrijk heeft drie kwartier om de achterstand ongedaan te maken. '58 Bacary Sagna zet voor, Antoine Griezmann kopt hard raak: 1-1. '61 Griezmann maakt zijn tweede van de middag: 2-1. '66 Shane Duffy pakt een directe rode kaart, Ierland moet zich met een man minder zien terug te knokken. '90 + 3 Rizzoli blaast af. Frankrijk is door, Ierland ligt eruit.