Anderlecht-Gent gelijk, Standard klopt Lierse met één goal

Door Voetbalcentraal, friday 2016-04-01 23:53:22

Anderlecht en Gent hebben in hun eerste duel in de play-offs met 1-1 gelijk gespeeld. Standard Luik versloeg Lierse SK met één goal verschil: 2-1. Anderlecht, koploper na de reguliere competitie, kwam tegen Gent in de 25ste minuut op voorsprong. Toch kwamen de bezoekers in de tweede helft langszij. Bij de thuisploeg voetbalt Nadine Hanssen, bij de gasten spelen Liv Aerts en Sylvana Tieleman. Standard speelde tegen Lierse SK zonder keepster Renate Verhoeven en aanvalster Sanne Schoenmakers. Bij Lierse SK deden Jette van Vlerken - negentig minuten - en Corina Luijks (ingevallen in de 82ste minuut) wel mee. In de stand heeft Anderlecht nu 19 punten, Standard volgt met 18, Lierse heeft 16 punten en Gent blijft vierde met 13 punten.