Heracles Almelo en FC Utrecht houden elkaar in evenwicht

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-04-02 20:34:35

Heracles Almelo en FC Utrecht hebben zaterdag tegen elkaar gelijkgespeeld. Beide ploegen blijven door het gelijkspel in de subtop staan van de Eredivisie. Na een doelpuntloze eerste helft volgden de goals na rust achter elkaar. Na 55 minuten spelen scoorde Jaroslav Navratil met een volley na een voorzet van Robin Gosens: 1-0. Drie minuten later stond het alweer gelijk. Op aangeven van Willem Janssen scoorde Andreas Ludwig met een schuiver de 1-1. Invaller Ruud Boymans had nog twee mogelijkheden, maar doelman Bram Castro keepte attent. Mark van der Maarel kreeg ook nog een kans, maar schoot in het zijnet. Door het gelijkspel blijft FC Utrecht vijfde staan en heeft het nog altijd een punt dan nummer zes Heracles Almelo.