Nederlands vrouwenelftal in oefenduel onderuit tegen Canada

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-04-10 19:26:38

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zondag haar oefeninterland tegen Canada met 1-2 verloren. Stefanie van der Gragt maakte in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven het doelpunt voor de ploeg van bondscoach Arjan van der Laan. De Oranjeleeuwinnen keken bij rust al tegen een 0-1 achterstand aan. Christine Sinclair scoorde na ongeveer een halfuur spelen. Na bijna een uur tekende Janine Beckie voor de 0-2. Van der Gragt redde een minuut later de eer. Daniƫlle van de Donk speelde haar vijftigste interland, Jeslynn Kuijpers debuteerde in de 71ste minuut. Opstelling: Van Veenendaal; Van Lunteren, Van der Gragt, Van den Berg, Janssen; Middag (79. Groenen), Van de Donk (71. Kuijpers), Spitse; Van de Sanden, Miedema, Martens.