Man United ziet hoop op CL groeien na gelijkspel Arsenal

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-04-17 19:29:52

Arsenal is er niet in geslaagd om van Crystal Palace te winnen. In eigen huis bleef de formatie van Arsenè Wenger steken op 1-1. Door het gelijkspel klimt Manchester City over Arsenal heen op de ranglijst, waardoor de Londenaren vierde staan en kwalificatie voor Champions League in gevaar zien komen. Er leek lang geen vuiltje aan de lucht voor Arsenal. Door een doelpunt van Alexis Sanchez op slag van rust kwam de thuisploeg op een verdiende voorsprong. Crystal Palace toonde echter veerkracht, want in de 81ste minuut zette Yannick Bolasie de bezoekers op gelijke hoogte. Door het gelijkspel is Manchester United, bezetter van de vijfde plaats, Arsenal op vier punten genaderd. Wanneer de formatie van Arsenè Wenger het behouden van de vierde plaats ziet mislukken, zijn de Londenaren veroordeeld tot Europa League-voetbal in het komende seizoen. Arsenal won slechts twee van haar laatste zeven wedstrijden in de Premier League.