Barcelona weer aan kop na ruime zege; Atletico wint nipt

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-04-23 22:34:46

Barcelona staat weer bovenaan in de Primera División. De ploeg van Louis Enrique won vanavond met ruime cijfers van Sporting Gijón: 6-0. Concurrent Atlético Madrid won nipt van Málaga: 1-0. Barcelona-Sporting Gijón 6-0 Eerder op de avond won rivaal Real Madrid en daardoor wist Barça dat het moest winnen van Gijón. De thuisploeg kwam al na 12 minuten spelen op voorsprong via een kopbal van Lionel Messi: 1-0. Pas na een uur spelen scoorde Barcelona de 2-0 nadat Luis Suárez scoorde op aangeven van Andres Iniesta. De thuisploeg kreeg vervolgens drie penalty's achter elkaar. Suárez wist er twee benutten en Neymar scoorde de 5-0. Het slotakkoord kwam op naam van Suárez: 6-0. Atlético Madrid-Malaga 1-0 Atlético had het lastig tegen Malaga en creerde weinig in de eerste helft. Antoine Griezmann kreeg van dichtbij een grote mogelijkheid, maar de Fransman schoot naast. Na een uur spelen brak invaller Ángel Correa de ban en opende de score met een afstandsschot: 1-0.