Leicester City wint en verwent haar fans bij kampioenfeest

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-05-07 20:23:34

Leicester City heeft in stijl haar kampioensfeest gevierd. In eigen huis werd er met 3-1 gewonnen van Everton. De fans werden getrakteerd op een eenvoudige zege en de supporters kregen voor het duel allemaal pizza en bier. Eerder op de week werd Leicester kampioen nadat nummer twee Tottenham Hotspur punten had verspeeld op bezoek bij Chelsea (2-2 red.). Het kampioensfeest begon uitstekend. Na vijf minuten kon clubtopscorer Jamie Vardy al scoren na een voorzet van Andy King: 1-0. Na een half uur spelen maakte King er 2-0 van en was het duel beslist. Na rust maakte Matthew Pennington een overtreding op Vardy en kreeg Leicester een penalty. Vardy schoot de strafschop koeltjes binnen: 3-0. Even later kreeg de thuisploeg wederom een strafschop, maar nu scoorde Vardy niet en schoot hij de bal hoog over. Vlak voor tijd redde invaller Kevin Mirallas nog de eer voor Everton na een individuele actie: 3-1.