VC ALERT: Sturridge dompelt Wales in rouw met late treffer!

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-06-16 15:00:00

EK-favoriet Engeland en debutant Wales ontmoeten elkaar in het Stade Bollaert-Delelis te Lens. Voetbal Centraal volgt het Britse onderonsje op de voet! Scoreverloop Engeland - Wales: 90' Afgelopen in Lens: Engeland wint met 2-1! 90' Sturridge met de winnende treffer in blessuretijd. Heel Engeland is opgelucht! 81' Nog tien minuten in Lens: komt er een winnaar? 56' Engeland op gelijke hoogte: supersub Jamie Vardy met het doelpunt! 46' Sturridge en Vardy komen er in bij Engeland, Sterling en Kane blijven achter in de kleedkamer. 46' Voor Engeland breken 45 belangrijke minuten aan! 42' Gareth Bale scoort weer uit een vrije trap: Wales op voorsprong tegen favoriet Engeland! 36' Kopbal van Chris Smalling vliegt langs de paal! 32' Hands in het strafschopgebied van Wales, maar de strafschop blijft uit! 22' Halverwege de eerste helft: Engeland dringt aan, maar Wales houdt makkelijk stand 1' Engeland en Wales zijn begonnen!