Ajax Vrouwen ongeslagen in voorbereiding na nieuwe zege

Door Voetbalcentraal, friday 2016-08-26 22:06:20

Ajax Vrouwen kan zich vol vertrouwen opmaken voor de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie Vrouwen. De ploeg van trainer Ed Engelkes won vrijdag met 2-1 van Duisburg en bleef ongeslagen in de voorbereiding. De Amsterdammers wilden meer weerstand dan ze tot nu toe hadden gehad en die kregen ze ook. Toch hoefden keepster Elixabete Sarasola in de eerste helft en haar ploeggenote Paulina Quaye na rust slechts zelden in actie te komen. Één keer vonden de bezoekers het net. Dat was een kwartier voor tijd. Nicole Munzert was de doelpuntenmaakster. Ajax Vrouwen scoorde in de 21ste minuut via Loïs Oudemast en in de 69ste minuut via de Spaanse aanwinst Ana Romero. De Nieuw-Zeelandse international Betsy Hassett viel in de tweede helft in. Ze maakte haar eerste minuten voor de hoofdstedelingen. Later op Voetbal Centraal reacties van trainer Ed Engelkes, Loïs Oudemast en Marjolijn van den Bighelaar!