Janssen blijft ook na topper op zoek naar eerste treffer

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-08-27 16:57:01

Vincent Janssen is nog steeds op zoek naar zijn eerste treffer in de Premier League. De spits van Tottenham Hotspur mocht in de topper tegen Liverpool na 28 minuten invallen, maar wist geen indruk te maken en kwam niet tot scoren. Tegen de verhoudingen pakte zijn ploeg wel een punt: 1-1. Dat The Spurs in eigen huis een punt overhield aan het duel, mag grotendeels op het conto van Michel Vorm geschreven worden. De voor Oranje gepasseerde doelman hield vooral in de openingsfase de thuisploeg in de wedstrijd met uitstekende reddingen op pogingen van Philippe Coutinho en Sadio Mané. Op een inzet van James Milner had de goalie na 32 minuten echter geen antwoord. Ook na de openingstreffer bleef Liverpool de sterkere partij, maar ook een schot van Wijnaldum en een kopbal van Joël Matip konden de voorsprong niet in veilige haven brengen. Tottenham Hotspur bleef daardoor in de wedstrijd en slaagde met het nodige geluk erin een gelijkmaker te forceren, nadat Danny Rose in de 72ste minuut de bal plotseling voor zijn voeten kreeg en Liverpool-doelman Simon Mignolet klopte.