Ajax Vrouwen wint topper tegen PSV, ADO wint opnieuw

Door Voetbalcentraal, friday 2016-09-09 22:06:29

Ajax Vrouwen nam vrijdagavond in speelronde 2 in de Eredivisie Vrouwen drie punten mee uit Eindhoven naar Amsterdam. De speelsters wonnen met 2-1 van PSV. FC Twente boekte tegen PEC Zwolle de eerste zege van het seizoen, het werd 1-0. ADO Den Haag Vrouwen versloeg sc Heerenveen Vrouwen met 2-1, Telstar Vrouwen klopte Achilles'29 Vrouwen met 1-0. PSV - Ajax | 1-2 De openingsfase was veelbelovend. Na vier minuten maakte Loïs Oudemast de openingstreffer voor Ajax Vrouwen. Tien minuten later zorgde Michelle Hendriks voor de gelijkmaker. Marjolijn van den Bighelaar bepaalde de eindstand op 1-2. "Blijkbaar moet het anders lopen" Ajax wil wel dat ze naar haar kijken FC Twente – PEC Zwolle | 1-0 FC Twente heeft met succes revanche genomen na de valste competitiestart tegen Ajax (1-0 verlies). In eigen huis werd er met minimale cijfers gewonnen van PEC Zwolle. Alleen Marthe Munsterman wist het net te vinden. "1-0, laten we er blij mee zijn" Bakhuis had terugkeer graag anders uit zien pakken Achilles’29 – Telstar | 0-1 Telstar boekte vrijdagavond een nipte zege op bezoek bij Achilles '29. In Groesbeek kroonde Suzanne Admiraal zich tot matchwinner door in de 45ste minuut het enigste doelpunt van de wedstrijd te maken. Een samenvatting van de wedstrijd tussen Achilles'29 Vrouwen en Telstar Vrouwen, gespeeld op vrijdag 9 september 2016 op Sportpark De Heikant in Groesbeek. Het duel eindigde in 0-1. Judith Thijssen verloor vrijdag met Achilles'29 Vrouwen het eerste duel in de historie van het vrouwenteam in eigen huis. Voetbal Centraal sprak na afloop met de trainster. Gideon Dijks boekte vrijdag met Telstar Vrouwen op bezoek bij Achilles'29 Vrouwen zijn eerste zege van het seizoen. Het werd 0-1. Voetbal Centraal sprak na afloop met de trainer. Joy Kersten ging vrijdag met Achilles'29 Vrouwen met 0-1 onderuit tegen Telstar Vrouwen. Toch had ze genoten van het eerste thuisduel ooit in het shirt van de Groesbekers. Voetbal Centraal sprak met de aanvalster. Suzanne Admiraal werd vrijdag matchwinner voor Telstar Vrouwen tegen Achilles'29 Vrouwen. Voetbal Centraal sprak na de wedstrijd, die in 0-1 eindigde, met de aanvalster. ADO Den Haag – SC Heerenveen | 2-1 ADO heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen gewonnen. De ploeg uit Friesland kwam nog wel op voorsprong via Jassina Blom 0-1, maar daar stak Nance van der Meer een stokje voor. Carmen Simonis bezorgde twintig minuten voor tijd de thuisploeg de zege. ADO na twee speelrondes de koploper in de tussenstand. ADO trotse koploper: "Nu doorgaan" Jan Schulting hoeft zich niet te vervelen bij Heerenveen Foto: Remko Kool Stand: