Flitsende start Excelsior voldoende voor zege op Heracles

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-09-10 22:36:30

De aanhang van Excelsior Rotterdam kijkt terug op een geslaagde seizoensstart. De Kralingers, door velen getipt als degradatiekandidaat, wonnen ook van het zeer tegenvallende Heracles Almelo (3-1) en staan met negen punten op de fraaie vijfde plaats. De gasten uit Almelo werden in de beginfase op een hoop gespeeld. Khalid Karami, Ryan Koolwijk en Fredy tilden de stand binnen 22 minuten naar 3-0, tot grote vreugde van het Excelsior-publiek. Heracles stond erbij en keek ernaar. John Stegeman stak zijn teleurstelling dan ook niet onder stoelen of banken. Vincent Vermeij maakte halverwege de tweede helft zijn eerste doelpunt als spits van Heracles Almelo. Kort daarna was Thomas Bruns gevaarlijk met een bekeken vrije trap, al leverde dat geen treffer op. Aanvaller Samuel Armenteros maakte enkele minuten later zijn rentree in het shirt van de sensatie van afgelopen seizoen. De falende ploeg van Stegeman blijft lid van de grote middenmoot.