FC Groningen laat zich niet verrassen door amateurs

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-09-20 19:09:11

FC Groningen heeft de eerste ronde van de KNVB beker gewonnen. Op bezoek bij Capelle werd de thuisploeg met 0-4 verslagen. Ook de andere profclubs, die op dit tijdstip in actie kwamen, werden niet verrast tegen amateurs. Al na een kwartier wist FC Groningen dat de zege eigenlijk niet meer mis kon gaan. Danny Hoesen scoorde in de tiende minuut uit een vrije trap en vijf minuten later verdubbelde Tom van Weert op aangeven van Oussama Idrissi de marge. Door trefzekere kopballen van Hans Hateboer en Alexander Sørloth liep De Trots van het Noorden uiteindelijk uit naar een 0-4 zege. Ook Almere City, Cambuur en FC Emmen bekeren door naar de tweede ronde van de KNVB beker. Uitslagen 'vroege' wedstrijden uit de eerste ronde van de KNVB beker: Capelle - FC Groningen 0-4 Rijnsburgse Boys - Almere City 0-2 Rijnvogels - Cambuur 0-1 SVV - FC Emmen 1-2