Koeman gelijk uit bekertoernooi, De Vrij verliest van Milan

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-09-20 23:00:52

Stefan de Vrij heeft met Lazio op bezoek bij AC Milan verloren. In San Siro was de thuisploeg met 2-0 te sterk. In Engeland boekten Arsenal en Liverpool eenvoudige bekerzeges, maar bleek Norwich City te sterk voor Everton. Bij Lazio maakte Stefan de Vrij de negentig minuten vol, maar de Nederlandse verdediger kon de Romeinen niet voor een nederlaag behoeden. AC Milan was niet per se beter dan de bezoekers, maar wist wel beter met de kansen om te gaan. Acht minuten voor rust produceerde Carlos Bacca op aangeven van Juraj Kucka de 1-0 en in de 73ste minuut maakte M'Baye Niang vanaf de penaltystip aan alle spanning een eind. In Engeland leed Everton in eigen huis een verrassende bekernederlaag. In de EFL Cup trakteerde tweededivisionist Norwich City de formatie van Ronald Koeman door doelpunten van Steven Naismith en Josh Murphy op zijn eerste nederlaag van dit seizoen. Arsenal en Liverpool wisten wel door te bekeren; zij boekten eenvoudige zeges op respectievelijk Nottingham Forrest (0-4) en Derby County (0-3).