AZ verslaat FC Lienden; PEC Zwolle eenvoudig door

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-09-21 21:55:00

AZ heeft zich niet verslikt in FC Lienden. Het team van John van den Brom won met 1-4 bij de ploeg van Hans Kraay jr. Iliass Bel Hassani was de grote man bij AZ. Hij scoorde tweemaal voor de Eredivisionist. AZ kwam voor rust op voorsprong door Muamer Tankovic. In de 65ste maakte Mo Bendadi gelijk voor de amateurs van FC Lienden. Lang kon de ploeg niet genieten van de gelijke stand. Drie minuten later was er alweer de voorsprong voor AZ door een doelpunt van Bel Hassani. In de laatste minuten maakte Bel Hassani en Robert Muhren nog twee Alkmaarse doelpunten. PEC Zwolle won met dezelfde cijfers van DVS'33 uit Ermelo. Sparta Rotterdam won thuis met 3-1 van FC Dordrecht. De verrassing van vorig jaar, VVSB, bekerde ook door. De ploeg uit Noordwijkerhout won met 0-3 van De Treffers.