Janssen pikt doelpuntje mee bij League Cupzege Tottenham

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-09-21 23:27:22

Tottenham Hotspur heeft de volgende ronde van de League Cup bereikt. De Premier Leagueclub won met 5-0 van Gillingham, uitkomend in de League One. Vincent Janssen maakte de 3-0 met een penalty. Janssen kan de komende periode rekenen op meerdere speeltijd, want concurrent Harry Kane is enige tijd uitgeschakeld door een blessure. De oud-AZ'er werd een kwartier voor tijd gewisseld. Ook Manchester United en Manchester City maakten geen fout in de League Cup. United won met 1-3 bij Northampton (League One). Timothy Fosu-Mensah, Memphis Depay en Daley Blind stonden in de basis. Fosu-Mensah en Depay werden na 55 minuten naar de kant geweest. Blind speelde de hele wedstrijd. Michael Carrick, Ander Herrera en Marcus Rashford zorgden voor de United-goals. Alex Revell benutte namens Northampton bij een 0-1 stand een penalty. City won met 1-2 van Swansea City, waar Mike van der Hoorn in de basis stond. Leroy Fer viel in de tweede helft in. Gael Clichy en Aleix Garcia maakten de doelpunten voor City. Gyfli Sigurdsson maakte in blessuretijd een eretreffer. De loting van de volgende ronde is al verricht. Daarin nemen City en United het tegen elkaar op. Naast de Manchester Derby staat ook het duel Liverpool - Tottenham Hotspur op het programma.