Pogba en Blind blinken uit bij winnend Manchester United

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-09-24 15:41:00

Manchester United kende zaterdag een gemakkelijke middag tegen Leicester City. In eigen huis werd de kampioen met 4-1 verslagen. Daley Blind deelde mee in de feestvreugde met twee assists. Ook Paul Pogba lijkt los te komen bij zijn nieuwe club en scoorde de vierde voor United. José Mourinho begon de wedstrijd met Wayne Rooney op de bank. Het duurde even tot zijn club los kwam, maar na twintig minuten begon Manchester United meer aan aanvallen toe te komen. Met resultaat, want na 22 minuten spelen kopte Chris Smalling, die de aanvoerdersband droeg, een corner van Blind binnen. Na de 1-0 kreeg United kans op kans. In de 36ste minuut maakte Juan Mata, die in de basis startte in plaats van Rooney, de 2-0. Een schitterende aanval werd mooi afgemaakt door de Spanjaard. Drie minuten later scoorde wonderkind Marcus Rashford de 3-0 en gooide hiermee de wedstrijd op slot. De 4-0 kwam op naam van uitblinker Pogba. The Red Devils schitterden zoals het zo lang niet meer heeft gedaan. In de rust besluit Claudio Ranieri zijn sterspelers Vardy en Mahrez te wisselen en werd het gas door United wat losgelaten. In de 58ste minuut maakte invaller Demarai Gray een schitterend doelpunt en bepaalde de eindstand op 4-1.