VC ALERT: Ajax blijft steken op gelijkspel tegen Grieken

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-07-26 20:45:00

Ajax treft PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. De ploeg van Peter Bosz speelt eerst thuis. Voetbal Centraal volgt het duel in de Amsterdam ArenA op de voet! Scoreverloop Ajax - PAOK Saloniki: 90' Laatste fluitsignaal klinkt: Ajax - PAOK Saloniki 1-1 90' Drie minuten blessuretijd, kan het nog? 87' Vaclav Cerny vervangt de moegestreden El Ghazi 84' El Ghazi kan de bal niet vol raken, slotfase in de Arena! 76' Lasse Schöne komt erin, Donny van de Beek naar de kant 74' Doelman Glykos ontvangt een gele kaart wegens tijdrekken 73' Dolberg dicht bij zijn tweede van de avond! 66' Cillessen redt prima op een inzet van Tzavellas 59' Amin Younes vervangt aanwinst Mateo Cassierra

58' Ajax op 1-1: Dolberg met de bevrijdende gelijkmaker! 52' Klaassen probeert het met een kopbal, Ajax op zoek naar de gelijkmaker 47' Kopbal van Dolberg over de lat getikt, Ajax dringt gelijk aan 46' De tweede helft in Amsterdam is begonnen 45' Rust in de Arena: Ajax - PAOK Saloniki 0-1 35' Poeier van El Ghazi, Griekse doelman maakt geen fout 33' Athanasiadis bijna met de 0-2 voor PAOK, Ajax moet oppassen 27' Djalma Campos met de 0-1 voor PAOK, Cillessen ziet er daar niet goed uit! 23' Cillessen alert bij een kopbal van Mendes 20' Pech! Schot van Riedewald op de lat! 18' Dolberg scoort, maar het is buitenspel! 15' Nog geen doelpunten in de Amsterdam ArenA 1' Ajax en PAOK Saloniki zijn begonnen!