Goals Miedema en Simons niet genoeg, team Groenen mazzelt

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-09-25 22:57:07

Vivianne Miedema heeft zondag met Bayern München een zeldzame nederlaag geleden. De Duitse topploeg moest met 1-2 buigen voor Wolfsburg. De Nederlandse aanvalster maakte wel een doelpunt. Ze deed de hele wedstrijd mee. Stefanie van der Gragt moest in de 66ste minuut naar de kant. Kelly Simons scoorde voor Borussia Mönchengladbach tegen Turbine Potsdam, maar de gasten wonnen met 1-3. De Nederlandse aanvalster werd in de rust vervangen. Liv Aerts ontbrak nog in de wedstrijdselectie. Jena verloor zondag met 3-1 van Duisburg. Claudia van den Heiligenberg deed nog niet mee. Jackie Groenen speelde met Frankfurt met 2-2 gelijk tegen Essen. Daar mocht de ploeg absoluut niet over mopperen, want in de 89ste minuut stond het nog 0-2 voor de bezoekers. Groenen stond al niet meer op het veld toen haar team een punt pakte. De middenveldster, die een gele kaart had gekregen, deed de laatste 25 minuten niet meer mee.