"Dat onder de voeten geven zoals zij het noemt helpt dus wel"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-09-25 23:37:46

HEERENVEEN - Jan Schulting gooide er in de rust van de wedstrijd tussen sc Heerenveen Vrouwen en Telstar Vrouwen (2-2) wat ferme woorden uit. Het leek effect te hebben. In de tweede helft deden de Friezen het beter. Het werd na een 0-1 achterstand 2-2. "Jassina Blom verwoorde het net heel mooi", zei Schulting na het duel op Sportpark Skoatterwâld in gesprek met Voetbal Centraal. "De trainer heeft ons op de voeten gegeven, zei ze. Ik was boos, ja, heb ze op de sodemieter gegeven. We deden het niet goed en speelden onder de maat." Na de 0-2 van Suzanne Admiraal leek het ondanks de goede bedoelingen van sc Heerenveen Vrouwen de verkeerde kant op te gaan. Door een doelpunt van Laura Strik en een benutte strafschop van Blom werd het alsnog 2-2. "Na rust hebben we meer ons ware gezicht laten zien", besloot Schulting complimenteus.