CL: Penaltysyndroom levert opnieuw puntverlies PSV op

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-09-28 22:40:03

PSV is in Rostov niet meer gekomen dan een gelijkspel: 2-2 De ploeg van Phillip Cocu maakte twee keer een achterstand goed. Davy Pröpper had kans op een 2-3, maar hij miste een penalty. Het penaltysyndroom blijft aanhouden. Tegen Atletico Madrid (0-1) werd ook een strafschop gemist. Toen miste Andres Guardado vanaf elf meter. Tegen Rostov keek PSV na acht minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Pröpper maakte de stand binnen zes minuten gelijk. In de 37ste minuut was het opnieuw Dmitry Poloz die de Russen op voorsprong zette. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Luuk de Jong gelijk, waarna beide teams met 2-2 de rust ingingen. Na rust waren er kansen voor PSV, waarbij Pröpper dichtbij kwam. Na de gemiste strafschop belandde een schot van de international op de lat.