CL: Atletico verslaat Bayern München in eigen huis

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-09-28 22:48:25

Het was de herhaling van de halve finale van het vorige seizoen: Atletico Madrid tegen Bayern München. Net als toen won Atletico met 1-0 in eigen huis. Doelpuntenmaker was Yannick Carrasco. De Belg maakte in de 35ste minuut de enige treffer van de wedstrijd, waar Atletico Madrid in minuut 84 ook nog een strafschop kreeg. Net als Davy Pröpper bij PSV miste Antoine Griezmann ook een strafschop. Naast Griezmann en Carrasco was Arjen Robben eveneens van de partij. De aanvaller kwam in de 59ste minuut binnen de lijnen. Bij zijn rentree in de Bundesliga maakte hij een doelpunt. In de Champions League moet hij nog even wachten. In de stand leidt Atletico de dans. De ploeg van Diego Simeone heeft zes punten. Bayern München heeft drie punten. PSV en Rostov moeten genoegen met een schamel puntje.