CL: APOEL Nicosia door na krankzinnige slotfase

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-08-02 21:36:47

APOEL Nicosia is met hangen en wurgen door naar de volgende voorronde van de Champions League. Na negentig minuten leken de Cyprioten uitgeschakeld te zijn, maar door drie late goals werd er alsnog gewonnen van Rosenborg BK. Rosenborg had de heenwedstrijd met 2-1 gewonnen en leek op Cyprus af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. In de blessuretijd sloeg APOEL echter toe. Giannis Gianniotas maakte in de eerste minuut het eerste doelpunt. Dat was al voldoende voor APOEL om de volgende ronde te bereiken. Vander en Tomas De Vincenti waren daarna nog trefzeker. Uitslagen Champions League voorrondes dinsdag 2 augustus: Qarabag FK - Viktoria Plzen* 1-1 APOEL Nicosia* - Rosenborg 3-0 Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb* 0-1 *= door naar volgende ronde.