Wijnaldum wint met Liverpool van scorende vriend Fer

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-01 15:34:00

Liverpool kende zaterdag een moeilijke wedstrijd tegen Swansea City. Mike van der Hoorn en de scorende Leroy Fer stonden in de basis van Swansea, Georginio Wijnaldum speelde 85 minuten voor The Reds De ploeg van Jürgen Klopp was zichzelf de eerste helft niet en daar maakte Swansea dankbaar gebruik van. Fer maakte de 1-0 voor Swansea City met een intikkertje in de achtste minuut. In de tweede helft zette Liverpool orde op zaken. Roberto Firmino wist in de 54ste minuut goed binnen te koppen trok de stand weer gelijk. In de laatste tien minuten kreeg dezelfde Firmino een duw in de zestien en verdiende hiermee een penalty. De strafschop werd door het midden binnengeschoten door James Milner. In de laatste paar minuten kreeg Mike van der Hoorn een grote kans om de stand weer gelijk te trekken, maar miste de bal en wist daarom niet als tweede Nederlander op het scorebord te komen. De wedstrijd eindigde daarom in een 1-2 overwinning voor Liverpool.