Babel in blessuretijd goud waard voor Deportivo la Coruna

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-01 23:20:00

Ryan Babel kroonde zichzelf zaterdagavond tot matchwinner in het duel tegen Sporting Gijon. Na zeventig minuten betrad de vleugelaanvaller het veld namens Deportivo la Coruna en in blessuretijd maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van de Spaanse club: 2-1.

Een geweldige opsteker voor de voormalig aanvaller van Ajax. Hij kreeg van Depor namelijk een contract voor drieënhalve maand, tot 1 januari 2017. In die periode moet hij laten zien dat hij een meerwaarde is voor de middenmotor van de Primera Division. Met deze goal, die samen met de treffer van Celso Borges die tien minuten voor rust viel goed was voor de overwinning, laat hij in ieder geval zien wat hij in huis heeft. Bovendien maakte hij de gelijkmaker van Sergio Álvarez, die na goed een uur voetballen werd gemaakt, ongedaan. Bij Deportivo la Coruna bleef voormalig PSV-doelman Przemys?aw Tyto? overigens negentig minuten op de bank.