Sparta Rotterdam zorgt voor daverende verrassing bij PEC

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-08-13 23:06:00

Sparta Rotterdam heeft voor een daverende verrassing gezorgd in de Eredivisie. Op bezoek in Overijssel werd PEC Zwolle zoek gespeeld: 0-3. In de eerste helft kreeg de thuisploeg al weinig voor elkaar tegen de Rotterdammers, die vijf minuten voor de rust terecht op voorsprong kwamen via Loris Brogno. Na een klein uur verdubbelde Craig Goodwin het verschil. Hij kon dat doen omdat PEC Zwolle - dat weliswaar heel veel aandrong - maar geen enkele kans verzilverde. Dus werd Hachim Mastour in de ploeg gebracht om een slotoffensief te bewerkstelligen. Scoren lukte de equipe van Ron Jans echter wederom telkens niet en Sparta wél. Brogno scoorde voor de tweede keer en maakte de verrassing zodoende compleet.