Achilles'29 met 0-2 onderuit: "Toch stond organisatie goed"

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-08-13 23:45:15

Achilles'29 Vrouwen heeft zaterdag met 0-2 verloren van het Duitse Sand. Toch deed de ploeg het niet slecht. De goals vielen allebei pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Trainster Judith Thijssen was tevreden over wat haar voetbalsters lieten zien in hun derde oefenduel. "De organisatie stond goed. We hebben zeker in de eerste helft sterk gespeeld", merkte ze op in gesprek met Voetbal Centraal. Halverwege stond het nog 0-0. Achilles'29 Vrouwen was dicht bij een doelpunt, maar de paal stond een treffer in de weg. Sand kon nauwelijks kansen creƫren. In de slotfase van de wedstrijd konden de speelsters uit Groesbeek het niet meer belopen. Gevolg: twee treffers van de Duitsers. Margaritha de Groot, verantwoordelijk voor het enige doelpunt van Achilles in de oefencampagne tot nu toe, was er overigens niet bij. Ze heeft last van haar knie en kreeg rust.