PEC Zwolle pakt verdienstelijk punt op bezoek bij FC Twente

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-10-16 14:29:43

FC Twente en PEC Zwolle hebben in een spectaculair duel gelijkgespeeld. Een duel waarin PEC twee keer gelijk kwam. In de Grolsch Veste werd het 2-2. Binnen tien minuten stond Twente al met 1-0 voor na een feilloos ingeschoten penalty van Mateusz Klich. Daarna golfde het spel op en neer en kwam PEC Zwolle langszij na een geweldige goal van Youness Mokhtar. In de tweede helft was het FC Twente dat de lakens uitdeelde en de kansen creëerde, met als gevolg de 2-1 van Enes Ünal, die de bal heerlijk in de korte kruising schoot. PEC was niet echt gevaarlijk maar kwam wel langszij. Django Warmerdam schoot van buiten de zestien een bal met een wreefschot linksonder in het hoekje en bepaalde de eindstand op 2-2.