Groep E: Geen hoofdrol Janssen, bijzondere goal Traoré

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-10-18 23:00:00

Vincent Janssen heeft dinsdag geen potten kunnen breken bij Tottenham Hotspur. De Nederlandse aanvaller speelde met zijn ploeg met 0-0 gelijk tegen Bayer Leverkusen. Het andere duel in Groep E van de Champions League, dat tussen CSKA Moskou en Monaco, eindigde in 1-1. Janssen had het zo graag gewild, maar het lukte hem maar niet om de bal voorbij de keeper van Bayer Leverkusen te krijgen. Vooruit, hij scoorde, maar werd teruggefloten. Ook zag hij een inzet op de lat terecht komen. Javier Hernández dacht in de tweede helft een treffer voor Bayer Leverkusen te maken, maar de bal was niet over de doellijn geweest. Lacina Traoré was de meest opvallende naam bij het duel tussen CSKA Moskou en Monaco. Laatstgenoemde verhuurde de voetballer afgelopen zomer aan de Russen. Uitgerekend hij opende in het onderlinge treffen na iets meer dan een halfuur spelen de score. Drie minuten voor tijd maakte Bernardo Silva er nog 1-1 van. Na drie wedstrijden gaat Monaco aan kop in Groep E. Het team heeft vijf punten verzameld. Op de tweede plaats staat Tottenham Hotspur, met vier punten. De derde plek is voor Bayer Leverkusen, met drie punten, onderaan staat CSKA Moskou, dat twee punten heeft.