Groep H: Juventus mazzelt tegen Lyon, Sevilla zegeviert

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-10-18 23:50:04

Juventus heeft dinsdag in Groep H van de Champions League veel geluk gehad tegen Olympique Lyon. Een nederlaag was eigenlijk verdiend geweest, maar de Italianen wonnen met 0-1. Sevilla versloeg Dinamo Zagreb met 0-1. Gianluigi Buffon was de man van de wedstrijd tijdens het duel tussen Olympique Lyon en Juventus. De goalie van de bezoekende partij hield keer op keer zijn doel schoon. Zo stopte hij onder meer tien minuten voor rust de strafschop van Alexandre Lacazette. Een kwartier voor tijd maakte Juan Cuadrado de winnende treffer. Sevilla had eveneens aan één doelpunt genoeg om te winnen. Samir Nasri maakte dat acht minuut voor rust in de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. De Spanjaarden hebben na drie duels zeven punten verzameld. Dat zijn er evenveel als koploper Juventus, dat een beter doelsaldo heeft. Lyon heeft drie punten, Zagreb is puntloos.