Excelsior Rotterdam wint in oefenduel van NAC Breda

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-09-01 14:59:31

Excelsior heeft het oefenduel met NAC Breda donderdagmiddag met 1-3 gewonnen. In het Rat Verlegh Stadion, dat niet toegankelijk was voor publiek, tekenden Terell Ondaan, Fredy Ribeiro en Danilo Panti? voor de Rotterdamse treffers. Tussendoor deed Gianluca Nijholt wat terug namens de thuisploeg. Al na een kwartiertje was het raak voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Op aangeven van Ribeiro tikte Ondaan bij de tweede paal de openingstreffer binnen. Excelsior kreeg kansen op meer, maar was onzorgvuldig in de afwerking. Gianluca Nijholt had het vizier wel op scherp staan en tekende twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker. De aangever bij de 0-1 tekende in de 75e minuut zelf voor de 1-2. In eerste instantie kon doelman Sven van der Maaten de poging van Ribeiro nog redden, maar op de rebound was de jonge goalie kansloos. Het slotakkoord was voor Panti?, de huurling van Chelsea bepaalde de eindstand op 1-3. Volgend weekend hervatten Excelsior en NAC Breda de competitie weer. De Kralingers spelen thuis tegen Heracles, terwijl NAC het in eigen huis opneemt tegen Jong PSV.